Sommelier Sepideh Sedaghatnia.
Volledig scherm
PREMIUM
Sommelier Sepideh Sedaghatnia. © Steven Richardson

Onze sommelier Sepideh proeft mosselwijnen uit de supermarkt: “Deze wijn is mossel noch vlees, te ‘cheap’ op alle gebied”

Geen geslaagde mosselen zonder bijpassend wijntje, toch? Nu deze schelpdieren stilaan op hun best en grootst zijn schotelen onze warenhuisketens hun beste mosselwijnen voor. Aan Sepideh om haar favorieten uit te kiezen. “Hoe frisser de wijn, hoe beter.” Lees ook de antwoorden op al je vragen over wijn in ons wijndossier.

16 reacties

  • Bob Beye

    5 jaar geleden
    Daar sta je dan met de perfecte mosselwijn en trekken de mosselen op niks.
  • Gil Groenewijn

    5 jaar geleden
    Ach die ' testen' van die sommeliers. Ineens vinden ze een wijn van 3,99 euro top terwijl ze op andere momenten wat anders laten horen .En dan die 'beschrijvingen'. Al meer dan eens meegemaakt dat d ene zegt dat het een aroma heeft van fris afgereden gras of natte kalk ( wat dat ook kan zijn ?? !! ) en de andere voor zelfde wijn dat het een ananas of witte peper aroma heeft. Zoiets dergelijks dus...
  • Willy Godu

    5 jaar geleden
    Wat het beste smaakt voor mij, daar beslissen alleen mijn eigen smaakpapillen over. Wat kwalitatief het beste is...Dat is een andere zaak!
  • Patrick Vandeputte

    5 jaar geleden
    Ik heb het wel een beetje gehad met al die "kenners" die opdragen wat je MOET eten en drinken. Ik eet en drink wat ik lekker vind. En als zij dat niet lekker vinden is dat hun probleem.
  • Donald Borremans

    5 jaar geleden
    Wijn, laat staan mosselwijn, voor mij niet gelaten maar ik drink daar een pintje bij