Sterrenchef Luc Bellings toont hoe je hapjes uit de supermarkt een verrassende toets geeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Luc Bellings toont hoe je hapjes uit de supermarkt een verrassende toets geeft. © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Sterrenchef Luc Bellings keurt kerstingrediënten uit de supermarkt: “Vispannetje? Dit lijkt meer op saus uit een legerkazerne”

Nog op zoek naar een geslaagde kreeftensoep? Twijfel je als hoofdgerecht nog tussen een vispannetje of fazantenfilet? En met welke dessertstronk blaas je je gasten pas écht onder tafel? Geen nood, in de laatste rechte lijn naar het kerstfeest hakt sterrenchef Luc Bellings de knopen door. Wat zijn aanraders, en vooral, zijn absolute afraders? “Met deze vieze brij jaag je je gasten van tafel.”

10 reacties

  • De Waen Luc

    4 jaar geleden
    De kreeftensoep van Boni "super" ?? Het is een aangedikte , soep die naar paprika poeder en kreeftenextract poeder smaakt....me een beetje rare visgeur die domineert...Als je die lekker vind.....
  • Hubert Lemmens

    4 jaar geleden
    Elitair kereltje. Wie kan zijn eten betalen? Die kunnen het dan nog eens aftrekken van hun belastingen. Godgeklaagd dat leeghoofdig gedoe
  • Regis Desmet

    4 jaar geleden
    Ik heb veel saus gegeten uit leger kazernes, niets mis mee, maar er zijn er nu eenmaal die God zijn in de keuken en t warm water terug uitvinden door hun waarheid als religie te verkopen, want wat je gelooft is wat je aanneemt
  • Alain Terrieur

    4 jaar geleden
    Hoe beledig ik 2 collega's in 1 keer? Met deze uitspraak schoffeert hij niet alleen de koks van die saus, maar vooral die van het leger. Misschien eerst eens nadenken voor iets te zeggen? Doping en drugs hebben wellicht zijn verstand aangetast, vandaar deze uitspraak.
  • steven de vos

    4 jaar geleden
    Is Luc Bellings bij het leger geweest? Met het eten anno 1973 in den Adam (Soest) is niets te vergelijken, dat was oneetbaar. Enkele jaren later is dit zelfs nog in het televisienieuws geweest