Diëtiste Sanne Mouha maakt zelf pizza.
Volledig scherm
PREMIUM
Diëtiste Sanne Mouha maakt zelf pizza. © Carline Vandercruyssen

21 dagen gezond: zin in pizza of een goede biefstuk? Je maakt ze al gezonder én goedkoper met deze kleine aanpassingen

21 dagen lang geeft diëtiste Sanne Mouha een tip om van een gezonde levensstijl een gewoonte te maken. Vandaag dag 2: af en toe zondigen mag, helemaal als je ‘guilty pleasure’ minder calorieën bevat. Maar hoe maak je een traditioneel gerecht als vol au vent of spaghetti gezonder? En hoe zit dat met de prijs? Wij zochten het voor je uit.

3 reacties

  • eugene van de moere

    2 jaar geleden
    wat je zelf kookt is altijd beter: gezond en goed voor de porte-monnaie !!!!
  • Yvan Van Nieuwenhuyze

    5 jaar geleden
    Voor mij gewoon biefstuk zonder al de rest >>geef ze mij maar alle4 = 400cal. en VEEL gezonder dan al die garnituur >
  • De Waen Luc

    5 jaar geleden
    Minder calorien ? dan ga je meer eten..