Marc Coucke proeft een gerechtje van zijn chef. "Wout moest in het begin weer in vorm komen. Maar nu is hij opnieuw één van de beste koks van het land."
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Coucke proeft een gerechtje van zijn chef. "Wout moest in het begin weer in vorm komen. Maar nu is hij opnieuw één van de beste koks van het land."

Coucke: "Wout was een beetje op de dool" Bru: "Goed dat jij me belde om half drie 's nachts"

Wout Bru is drie maanden aan het koken in Durbuy. In Le Sanglier Des Ardennes stroomt het volk stilaan toe zoals het deed in zijn restaurant in de Provence. De voormalige sterrenchef heeft van zijn vriend Marc Coucke - die in het stadje in de Ardennen ook een avonturenpark, een hotel, een snoepwinkel, een natuurdomein, een camping, een toeristentreintje en nog veel meer runt - de kans gekregen om de oude te worden. "Marc zei mij: 'Ge zijt uw talent aan het vergooien', en hij had gelijk."

9 reacties

  • Be janssens

    6 jaar geleden
    @ Alle mannen die hier hun kritiek spuien op Wout Bru, kennen jullie hem persoonlijk of zijn jullie enkel wat jaloers en gefrustreerd?
  • Dirk Bytebier

    6 jaar geleden
    En het prijskaartje meneer Coucke om woutje daar te installeren , kan daar aan een deftige prijs getafeld worden of is de gewone man niet welkom .
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Vraagt hij hier ook vijftien(15) euro voor een flesje mineraalwater dat je bestelt bij je eten,zoals in de Provence?Er zat daar uiteindelijk niet veel volk meer!
  • Glen Van Bruyssel

    6 jaar geleden
    Een beetje minder streken zou ook al veel helpen.
  • Rsca 34

    6 jaar geleden
    dat hij daar maar blijft zijn we er in vlaanderen vanaf