Hemel op aarde? Er komt een Cookie Dough Bar naar Nederland
Eerder opende er al een Cookie Dough Bar in New York, maar ook dichter bij huis zijn er mensen zat die graag van ongebakken deeg snoepen. Vanaf mei kunnen liefhebbers nu ook in de Nederlandse stad Rotterdam genieten van vers koekjesdeeg.
De bar is een initiatief van het Rotterdamse Baker&Moore en gaat Baker's Dough eten. "Bij ons kan je genieten van versgedraaide, safe-to-eat en spoon-ready creaties van koekjesdeeg rechtstreeks uit de shop!", melden ze online.
Het bericht wordt alvast erg enthousiast ontvangen. In de reacties onder de druk gedeelde Facebookpost geven ze aan zo veel mogelijk mensen kennis te willen laten maken met het deeg. "Aan een vegan en glutenvrije variant wordt druk gewerkt."
Het bijhorende Instagramaccount heeft maanden voor de opening ook al meer dan 2.000 volgers en dat begrijpen wij maar al te goed. De creaties die ze online postten zien er dan ook overheerlijk uit. Kijk maar mee:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
NINA & LIDL
Start 'Dagen zonder Vlees' met deze 3 veggie-receptjes
-
Livios
“Koffiegruis, eierschalen en mulch werken niet”: zo verjaag je slakken wél succesvol uit je tuin
Hobbytuiniers houden hun moestuinen de komende weken maar beter goed in de gaten. Zodra de bodem begint op te warmen, het ’s nachts niet te hard afkoelt en het nu en dan blijft regenen, duiken slakken in groten getale op. Slakkenplagen zijn immers een typisch lentefenomeen. Bouwsite Livios vroeg aan Dirk Criel van Natuurpunt hoe je het beste omgaat met slakken in de tuin. -
Beter dan een bord of een bowl? ‘Blates’ veroveren onze keukentafels
Trends komen en gaan, maar ‘blates’ zouden weleens blijvers kunnen zijn. De iets diepere borden presenteren gerechten mooier en maken het stukken moeilijker om te smossen. Gloednieuw is het hybride item niet, maar het lijkt wel goed op weg om een vaste waarde in onze keukens te worden. -
-
Livios
Een snellere en goedkopere oplossing voor het klassieke zwembad in de tuin
-
PREMIUM
Zo kweek je gember, kurkuma of zoete aardappel in je eigen tuin
Gebruik je geregeld exotische smaken als gember, kurkuma, zoete aardappel of citroengras in de keuken? In de plaats van ze elke keer opnieuw te kopen, kweek je ze voortaan gewoon zelf. En dat gaat veel gemakkelijker dan je denkt. Onze tuinexperte Laurence Machiels legt uit hoe je het aanpakt. -
PREMIUM
Feestmaal on a budget? Topchefs Sergio Herman, Yotam Ottolenghi en Seppe Nobels delen 6 betaalbare toprecepten
-
Pot bijna leeg? 5 tips om het onderste uit de bokaal te halen
-
Waarom je zelfs van versgeperst sap dik kan worden
-
Independer
Waarom het maken van een correcte inboedelbeschrijving cruciaal is voor de bescherming van je spullen
Wil je niet het risico lopen onderverzekerd te zijn, en bij een brand bijgevolg een te lage schadevergoeding uitbetaald te krijgen, dan moet je een juiste inboedelbeschrijving maken om de waarde van je bezittingen in te schatten. Maar hoe doe je dat precies? Independer.be geeft vijf onmisbare tips. -
Smaak van boerenkool doet ongeboren baby’s grimassen trekken
Zorgt de smaak van boerenkool ervoor dat u een grimas van afkeuring trekt? U bent niet alleen: onderzoekers hebben foetussen een huilende uitdrukking zien trekken wanneer zij in de baarmoeder aan de hippe groente worden blootgesteld. -
Lidl
Gezonde balans tijdens de feestdagen: zalm uit de oven met pompelmoessalsa